Tuesday, January 6, 2009

Citigroup's CitiMortgage divisie gezegd zou reiken

Een jaar geleden, de meeste huis Foreclosures zijn geconcentreerd in de achtergebleven gebieden van het productieproces Midwest en het speculatief vastgoed zones van Florida, Arizona en Californië. De meeste andere regio's werden ervaren slechts bescheiden verhogingen omdat de werkloosheid - de meest voorkomende oorzaak van hypothecaire standaard - was relatief laag.
Meteen naar de volgende paragraaf
Meer Mortgage Columns

Nu, met de economie in de volledige terugtrekking en de werkloze percentage stijgt, de kredietnemers en kredietverleners in gebieden met een eerder marginale marktafschermend tarieven zijn steunbalken voor het ergste.

Daardoor is de banksector heeft genomen preventieve maatregelen te helpen kredietnemers. Het beste voorbeeld is een initiatief aangekondigd deze maand, om te helpen wie haalde leningen door Fannie Mae en Freddie Mac, de overheid in handen van bedrijven die kopen conventionele hypotheken uit een brede baan van kredietverstrekkers. De ondernemingen "leningen maken ongeveer 58 procent van de single-familie hypotheken land.

Kredietverstrekkers zijn bereid tot wijziging van de leningsvoorwaarden of eigenwoningbezit kosten hoger zijn dan 38 procent van het bruto maandelijks inkomen - een maatregel die bekend staat als de schuld-to-income ratio. Kredietverstrekkers gebruiken deze maatstaf voor het bepalen van de grootte van een lening.

Maar een verhoging van de onroerende voorheffing of een baan te verliezen kan duwen leningnemers dan die drempel. Op te schorten financiële gevaar, kredietverstrekkers vragen dat iedereen met een schuld-to-income ratio van meer dan 38 procent contact met het bedrijf dat stuurt de ontlener de maandelijkse hypotheeklasten factuur. Deze lening servicers, zoals ze bekend zijn, kunt de rente, de lening van de hoofdsom met maar liefst $ 100.000 en de uitbreiding van de terugbetaling tot 40 jaar, indien daarvoor zorgt de kredietnemer kan betalen de lening, aldus Ed Delgado, een Senior Vice President van Wells Fargo Home Mortgage.

Leners moeten eerste document hun inkomen en vervolgens de eerste drie betalingen in het kader van het nieuwe plan voor de aflossing van de lening wijziging volledig vest. Na vijf jaar, servicers opnieuw zal onderzoeken, de kredietwaardigheid van de financiële gezondheid en een aanpassing van de voorwaarden verder, hou ze in de plaats of terugkeren naar de oorspronkelijke voorwaarden van de hypotheek. Als de woning wordt verkocht, kredietnemers moeten onderhandelen met de beheerder om te bepalen of ze moeten terugbetalen van de hoofdsom dat de leninggever braaklegging.

Er is ook hulp voor diegenen die niet over Fannie Mae of Freddie Mac leningen. De Hoop voor huiseigenaren initiatief, een regering onder leiding programma, heeft de prikkels voor de lening servicers tot wijziging van de hypotheken van mensen die schuldig zijn meer dan hun huizen zijn de moeite waard.

Volgens het plan, servicers mei afschrijven minder van de waarde van de lener thuis bij wijziging van de voorwaarden van de hypotheek. Servicers had willen wezen weggeven zoveel kapitaal aan kredietnemers, en vervolgens slechts 42 leners hun leningen geherstructureerd in oktober, wordt het programma van de eerste maand.

Net als bij de Fannie Mae en Freddie Mac programma, kredietnemers die worstelen met hypothecaire facturen moeten noemen hun beheerder om te praten over de Hope for Homeowners programma.

Individuele leninggevers Intussen zijn meer proactieve Over degenen die kunnen worden op de rand van het ontbreken van een lening betalen.

Citigroup's CitiMortgage divisie gezegd zou reiken tot ongeveer 500.000 hypotheek klanten. Onder andere, Citi zal toezien leningnemers' credit scores. Een scherpe daling in een score zou kunnen wijzen op financiële problemen, op welk punt Citi kan een brief sturen het stimuleren van de leningnemer om de onderneming over herstructurering leningsvoorwaarden.

Elke klant, zelfs degenen die niet gecontacteerd, kan het bedrijf en vraag om hulp, zei Mark Rodgers, een Citi woordvoerder.
English

>
Dutch

swap
Translate

No comments:

Post a Comment